Musikere

Her kan du læse om Festivallens musikere

så går det fremad med programlægningen:

 

Vi starter kl 12.00

- og har indtil videre følgende bands på programmet.

Der kan stadig komme ændringer - det kan der jo altid, men vi vover pelsen og delagtiggør jer i det foreløbige program, da vi nemlig er stolte af at kunne præsentere så mange dygtige musikere her i Bette Gandrup og ikke synes det skal være en hemmelighed længere ;-)

 

På Store scene:

 

LIVING SPACE

BROKEN WINGS

BLUES TAPS

A&T

BLUE SMOKE

 

På Teltscenen:

 

MICKEY

OLE BERTHELSEN Ole Berthelsen

BEDSTEFAR

MINI

KARL

KARINA MED K.

ALAN ROSIER

 

Vi håber så mange som muligt kommer fra starten og bliver til den sidste tone er slået an :-)

Vi ses

 

A&T

Medlemmerne af A&T kommer fra Terndrup og bandet er det tætteste byen har på et fuldblods heavy metal band. Dette skyldes dog nok snarere at byen ikke har så mange bands til at konkurrere om den titel, end at A&T spiller heavy metal.

Stilen ligger og roder et sted imellem blues, western, folk og rock n' roll. Sangene er både mere eller mindre kendte klassikere samt hjemmelavede numre, og de fremføres primært med akustiske guitarer, bas og trommer. En mundharpe er også i brug nu og da. Vi garanterer at alle sange er velegnede til øldrikning.

Blues Taps

Det er svedigt og håndholdt - det er blues uden filter.

Der er dømt nostalgi på den fede måde, når Blues Taps inviterer på en tur down Memory Lane og tager livtag med navne som Fleetwood Mac, BB King, Eric Clapton og Jimi Hendrix.

Alan Rosier

Som spiller Country / Blues and looking forward to play on the 5th i teltet i Bette Gandrup. - vi glæder os til at høre ham ;-)

Copyright © All Rights Reserved